Brisbane

Brisbane

torsdag den 3. februar 2011

Opdatering fra the Big Aussie Roadtrip

Hej Allesammen!
Hermed en lille opdatering siden sidst, fra vores Big Aussie Road Trip.
Der er sket rigtig mange ting siden sidst, vi får virkelig oplevet en masse!!
Den 20. januar kørte vi fra Adelaide i syd Australien og på søndag ankommer vi i Darwin, som ligger helt nord på. Det har været en kæmpe oplevelse af krydse landet på den måde og også opleve hvordan naturen og det hele ændrer sig.
Fra Adelaide til Alice Springs var klimaet utrolig tørt og varmt. Vi havde mellem 42 - 46 grader og skyfri himmel hver dag, men fordi luften var meget meget tørt virkede varmen ikke lige så slemt som hvis det var fugtigt. Nu er vi kommet nord på i Northern Territory og her er klimaet helt anderledes. Her er ca. 32 grader, men luftfugtigheden er tårn høj! Vi sveder konstant, vi sveder selv når vi står under den kolde bruser - så det er virkelig fra den ene yderlighed til den anden. Her i Northern Territory er der også wet season lige nu, det betyder de får nogle ordenlige regnskyld ind imellem. I nat lynede og tordnede det helt vildt som vi aldrig har oplevet det før. Da vores telt ikke længere er helt vandtæt har vi en ekstra presenning over det, så det ikke regner ind. Den blæse af i løbet af natten, men vi blev heldigvid ikke våde:-)
På mandag den 7. skal vi i lufthavnen og hente Inge og Flemming, Louises mor og hendes kæreste, det glæder vi os helt vildt til!! Det bliver rigtig dejligt med nogen selskab hjemmefra. Vores egentlig rejseplaner var egentlig at vi skal rejse sammen ned gennem queensland, men nu må vi se om det er muligt pga. den cyklon der har hærget i Queensland. Måske bliver vi nødt til at finde en alternativ rute hvis vejene er oversvømmet. Vi ankommer tilbage i Brisbane omkring den 24. februar.
Det var alt for denne gang. Vi har lagt et par billeder ud fra vores 3 dags tur ud i the Red Center af Australien. Når i kigger og læser billederne skal i starte nedefra og op!
Vi håber I alle har det godt hjemme i Danmark.
Kærlig hilsen
Flemming & Louise

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.