Brisbane

Brisbane

tirsdag den 23. november 2010


Hej Allesammen!

Der er efterhånden sket mange ting siden vi sidst har været inde og opdateret bloggen.
Først og fremmest har vi begge fået sommerferie, det er helt fantastisk og vi nyder det i fulde drag. Vi har stadig ikke fået svar fra alle vores eksamener, men vi håber vi begge er bestået alle fag:-)
Vejret hernede er rigtig sommer-agtigt. Vi har mellem 26 - 28 grader lige for tiden så vi nyder at vi har pool lige udenfor døren.
Ellers så er det jo også begyndt at nærme sig julemåneden hernede, men det er meget mærkeligt med alle de juleting når det er knap 30 grader. Vi har været til et dansk julemærked, som I kan se billeder af. Der fik både købt rugbrød, nisser, makrel i tomat, snaps og hotdogs - det var rigtig godt!! Ellers er julepyntet også begyndt at dukke op alle vegne i Brisbane. Det hele er jo plastik juletræer, så for os er det ikke rigtig julepynt.

I søndags var vi også i Lone Pine koala sancturary som er et reservat hvor der er 130 koalabjørne. Det var en fantastisk oplevelse - de er bare så kære de små bamse bjørne. Jeg (Louise) er helt forelsket i dem og vil virkelig gerne have en med hjem:-)

I de her dage bruger vi ellers tiden på at finde en ny lejlighed, da vi håber at kunne flytte i december måned. Vi vil gerne finde noget større, da vi nu kun bor i et meget lille værelse. Så det bliver spændende.

Ellers vil vi slutte for denne gang. Ha det rigtig godt.
Kærlig hilsen
Flemming & Louise

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.